Leuk Windlicht in Goudkleur of Zwart, opvouwbaar


  • Grote foto leuk windlicht in goudkleur of zwart opvouwbaar huis en inrichting kandelaars en kaarsen
  • Grote foto leuk windlicht in goudkleur of zwart opvouwbaar huis en inrichting kandelaars en kaarsen
  • Grote foto leuk windlicht in goudkleur of zwart opvouwbaar huis en inrichting kandelaars en kaarsen
Grote foto leuk windlicht in goudkleur of zwart opvouwbaar huis en inrichting kandelaars en kaarsen Grote foto leuk windlicht in goudkleur of zwart opvouwbaar huis en inrichting kandelaars en kaarsen Grote foto leuk windlicht in goudkleur of zwart opvouwbaar huis en inrichting kandelaars en kaarsen
€ 9,60
Locatie Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

Stijlvolle windlichten gemaakt van ijzer en bij ons verkrijgbaar in het zwart of goudkleur. De windlichten hebben aan de bovenzijde een hengsel en kunnen dus uitgevouwen worden of deels gevouwen laten voor een speels effect. Deze windlichten zijn allen met de hand gemaakt dus hier en daar wijken ze iets van elkaar af en steekt er een sprietje anders uit dan bij een ander exemplaar maar dat geeft juist het speelse effect. Leuk om neer te zetten op een tafeltje of vensterbank of meerdere exemplaren bij elkaar.
Afmeting:
Diameter: 20 cm
Hoogte: 15 cm

Famozo is al 8 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in HoogeveenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21156017

Meer Kandelaars en Kaarsen

Meer Kandelaars en Kaarsen aangeboden in deze subrubriek.