TD47 Eco Sticker Remover 500ml


sinds 7-11-2021 03:09:45

Grote foto td47 eco sticker remover 500ml huis en inrichting overige huis en inrichting
prijs: € 12,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

- Werkt snel en effectief.
- Heeft geen gevaarsymbolen.
- Is mens, milieu- en materiaalvriendelijk.
- In handige sprayfles.


Gegevens
Merk: TD47 Products
Model: Eco Sticker Remover
Flacon: Spray Flacon
Inhoud: 500ml
Levering: Per stuk in sprayfles á 500ml
Inhoud per doos: 12 SprayflessenInformatie
De TD47 Eco Sticker Remover is een snel werkende Lijmverwijderaar met een prettige frisse geur gebaseerd op veilige en makkelijk afbreekbare oplosmiddelen. Het product is geschikt voor de verwijdering van allerlei vervuilingen in een chemisch gerelateerde omgeving waaronder lijmen, kitten, harsen etc., en behoeft geen gevaarsymbolen.

Het veilige karakter van TD47 Eco Sticker Remover maakt het product zeer mensvriendelijk en resulteert in een zeer veilige werkomgeving. De lijmrestenverwijderaar is volkomen aromaat- en halogeenvrij. Daarnaast is de Eco remover van TD47 is gevaarsymboolvrij! Gevaarsymboolvrij betekent dat het betreffende product geen enkele gevaaraanduiding (symbool) of waarschuwing behoeft en er dus geen gevaarsymbool/label nodig is. En dat het product dus veilig is voor mens en milieu. Deze remover is de verantwoorde vervanger voor tri, ethylacetaat, aceton, remmenreiniger, wasbenzine, thinners etc..

Geschikt voor onder andere:
- Verwijderen van tape-, lijm-, kit- en latexresten
- Reinigen van diverse inkten
- Pigmentverwijdering
- Ontvetten van matrijzen
- Reinigen/ontvetten van onderdelen, gereedschappen en machines
- Reinigen/ontvetten van kogellagers, kettingen, transportbanden
- Ontvetten van metalen en kunststoffen (eerst uittesten op bestendigheid)
- Verwijderen van stickers en lijmresten
- Reinigen van filters
- Graffitiverwijdering
- Verwijderen van niet uitgehard pur-schuim
- Vervuilde oppervlakken welke snel en residueloos gereinigd moeten worden
- Vervolgprocessen; De Eco Remover geeft een hoge hechtingswaarde na reiniging/ ontvetten wat een absolute meerwaarde is in vervolgprocessen. Bijvoorbeeld ontvetten voordat je gaat verlijmen, coaten etc.

TD47 Eco Sticker Remover kan met haar ISEGA keurmerk een wezenlijke taak vervullen voor levensmiddelen– en aanverwante bedrijven, die volgens de H.A.C.C.P.-richtlijnen moeten werken. Vervuiling vormt een "kritisch punt" en dient onder voortdurende controle te staan. TD47 Eco Sticker Remover draagt bij aan een gecontroleerde werkomgeving en is ook uitstekend in te passen binnen de BRC en IFS standaarden.

Werkwijze
TD47 Eco Sticker Remover dient puur gebruikt te worden. De remover kan verwerkt worden via versprayen, doek, kwast of dompelmethode. Bij twijfel op rubbers en kunststoffen eerst uittesten (op een minder zichtbare plaats).
Versprayen : draai de nozzle van de sprayer zover los dat een straal ontstaat. Spray de remover rechtstreeks op het te reinigen object. Laat het product enige tijd inwerken, hierna afnemen met een doek of afspoelen met water of luchtdruk.
Dompelen : dompel het object in de remover en laat het product enige tijd inwerken. Hierna het object uit laten lekken en afspoelen met water of geforceerd drogen.
Reiniging kan ondersteund worden met behulp van een borstel of een doek. Bij benatten van een doek voorkomt men nevelvorming, hetgeen o.a. zuiniger is in gebruik.

Verpakking
De sprayflessen van TD47 zijn gemaakt van PE of PET: licht van gewicht, gering grondstofverbruik per verpakki
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 26925216 Meld aan Aanbod