Stellingkast Industrieel


sinds 13-5-2019 10:44:52

  • Grote foto stellingkast industrieel huis en inrichting wandmeubels
  • Grote foto stellingkast industrieel huis en inrichting wandmeubels
Grote foto stellingkast industrieel huis en inrichting wandmeubels Grote foto stellingkast industrieel huis en inrichting wandmeubels
prijs: € 480
Locatie : Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Materiaal : Overige houtsoorten
Kleur : Grijs

Beschrijving

Altijd mooi een stellingkast in een interieur omdat een soortgelijke kast niet nadrukkelijk aanwezig is maar een open karakter heeft. Het geeft nog enigszins lucht in een interieur als je er niet al te veel items in plaatst.
Deze mooie kast is uitgevoerd in staal met mangohout en de kast heeft een robuust uiterlijk en is toepasbaar in verschillende woonstijlen.
Model: Stellingkast
Materiaal: Staal met planken van mangohout
Afmetingen:
Hoogte: 180 cm
Breedte: 100 cm
Diepte: 35 cm
Famozo is al 8 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!
Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.
Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.
design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Materiaal: Overige houtsoorten, Kleur: Grijs, Kopen in Hoogeveen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22569696 Meld aan Aanbod