Kokosnoot Waxinelichtjes


  • Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen
  • Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen
  • Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen
  • Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen
Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen Grote foto kokosnoot waxinelichtjes huis en inrichting kandelaars en kaarsen
€ 14,95
Locatie Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

Het is weer de tijd van het jaar, 's avonds de gordijnen dicht, lekker op de bank met koffie / thee, Netflix aan en waxinelichtjes die branden in bijvoorbeeld deze mooie kokosnoot windlichtjes.
De kokosnoten zijn bij ons verkrijgbaar met strepen, gelijkmatige stippen en verschillende stippen. Het is wel belangrijk om te beseffen dat het hier om een natuurproduct gaat dus iedere kokosnoot is uniek en bij een set kunnen de waxinehouders dan ook afwijken van formaat en iets van kleur. Soms zijn ze wat wankel maar dat is juist de charme van een natuurproduct lijkt ons.
Afmetingen:
Strepen: Hoogte: 8 - 10 cm en Ø 10 - 11 cm
Stippen 1 en 2: Hoogte: 7,5 cm en Ø 13 cm

Famozo is al 8 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,
kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in HoogeveenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 20449987

Meer Kandelaars en Kaarsen

Meer Kandelaars en Kaarsen aangeboden in deze subrubriek.