Kokosnoot Waxinelichthouders met stippen


€ 14,95
Locatie Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

Overdag zijn de kokosnoot waxinehouders al erg mooi om te zien maar als je er ’s avonds een waxinelichtje in doet geeft dit een prachtig lichteffect. Het is wel belangrijk om te beseffen dat het hier om natuurproducten gaat dus iedere kokosnoot is uniek en bij een set kunnen de waxinehouders dan ook afwijken van formaat en iets van kleur. Soms zijn ze wat wankel maar dat is juist de charme van een natuurproduct lijkt ons.
Deze Leuke kokosnoten van het merk Yoshiko zijn bij ons verkrijgbaar met diverse prints zoals;
- Dot 1 (met 1 soort stippen) de
- Dot 2 met diverse stippen

Afmetingen:
Stippen 1 en 2: Hoogte: 7,5 cm en Ø 13 cm

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,
kinderkamer, barok, barkruk, House in Style, Scandinavisch, bank, design of love, slide design, pedrail, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton,industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in HoogeveenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17454001

Meer Kandelaars en Kaarsen

Meer Kandelaars en Kaarsen aangeboden in deze subrubriek.