Pelletketel Dielle Smart Flat 30


sinds 20-9-2020 4:18:19

  • Grote foto pelletketel dielle smart flat 30 huis en inrichting kachels en openhaarden
  • Grote foto pelletketel dielle smart flat 30 huis en inrichting kachels en openhaarden
  • Grote foto pelletketel dielle smart flat 30 huis en inrichting kachels en openhaarden
Grote foto pelletketel dielle smart flat 30 huis en inrichting kachels en openhaarden Grote foto pelletketel dielle smart flat 30 huis en inrichting kachels en openhaarden Grote foto pelletketel dielle smart flat 30 huis en inrichting kachels en openhaarden
Locatie : Raalte  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pelletketel (norm EN14785) die geavanceerde technologie gecombineerd met een dikte van slechts 34 cm. Vereenvoudigde installatie en klaar om direct op uw systeem te worden aangesloten. Uitgerust met een innovatief LCD-display waarmee u de ketel op een eenvoudige manier kunt beheren en de configuratie van ontelbare soorten systemen kunt regelen. U kunt een handheld afstandsbediening, een touch screen bedieningspaneel of uw smartphone combineren. Technische gegevens Dielle Smart Flat 30
• Globaal vermogen: 6,4-31.3 kW
• Nominaal vermogen: 6,2-29.4 kW
• Teruggave stroom: 5,3-26.5 kW
 Verbruik per uur : 1,3- 6,4kg
• Rendement : 97,1-94%
• Tankinhoud : 56 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies) : 700m3
Bodemvoeder Dielle pelletkachel
De Dielle pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren.
Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

 ● Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
 ● Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
 ● Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
 ● Rustiger en een natuurlijker vlammenspel.
 ● Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld.

Ook heeft de bodemvoeder voordelen bij de Stand-by of eco-modus. Als de temperatuur van bijvoorbeeld uw woonkamer de ingestelde temperatuur bereikt gaat de kachel in stand-by modus, dan gaat de kachel langzaam uitdoven. Tijdens de stand-by periode worden er geen pellets verbruikt. Doormiddel van het uitdoven zullen de gloeiende delen langere tijd onder in de branderpot bewaard blijven. Hierdoor kan de bodemvoeder meteen en een snellere doorstart maken en hoeft met een Dielle pelletkachel niet te wachten op een koel en reinigings-fase als met een traditionele pelletkachel.
  Leasen is mogelijk - Showroom 6 dagen per week geopend - Rechtstreeks bij de groothandel bestellen -Vakkundige installatie service - achteraf betalen mogelijk - betaal in termijnen
Tijdelijke acties:
EUR 500,00 regeling op geselecteerde pelletkachels van Dielle.
Wanneer u interesse heeft in onze producten kunt u gerust contact met ons opnemen of het product direct bestellen op de website. Wanneer een kundige installatie noodzakelijk is nemen wij alsnog contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Indien gewenst brengen wij u in contact met uw dichtstbijzijnde installateur.
Wij maken onder andere gebruik van een door ons geselecteerd en tevens groot dealernetwerk, Door dit netwerk gaat het aanschaffen van een pelletkachel, infraroodpaneel, rookkanaal of grillring altijd gepaard met een stuk zekerheid, dit omdat de dealer bij ons wordt voorzien van een training en daarnaas
Kenmerken: Kopen in RaalteKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23942830 Meld aan Aanbod